Uvjeti dostave

Dostava za narudžbe iznad 40 EUR je besplatna, unutar RH.

Dostava za narudžbe do 40 EUR, unutar RH, naplaćuje se 5 EUR.

Dostava izvan RH se naplaćuje, neovisno o iznosu narudžbe, sukladno cjeniku kurirske službe, a izračunava se tijekom plaćanja, nakon odabira odredišne zemlje i ovisi o krajnjoj destinaciji i težini paketa.

Ukoliko plaćate pouzećem (moguće samo za dostavu u HR i SLO), paket pripremamo odmah i predajemo ga kurirskoj službi sljedeći radni dan.

Ukoliko plaćate kartično putem WSPay-a, nakon provjere stanja skladišta i autorizacije vaše naplate, pripremamo paket i predajemo ga kurirskoj službi sljedeći radni dan.

Ukoliko plaćate direktnom uplatom putem predračuna, predračun Vam izdajemo isti dan ili  prvi sljedeći radni dan, te nakon Vaše uplate paket pripremamo i predajemo ga kurirskoj službi prvi sljedeći radni dan. Svi rokovi za dostavu računaju se od dana predaje paketa kurirskoj službi.

Dostava se vrši putem DPD i Overseas kurirske službe. Rok za dostavu iznosi 2-4 radnih dana unutar RH, a izvan RH ovisno o krajnjoj destinaciji. Rok isporuke eventualno može biti duži ukoliko je riječ o pojedinim otocima gdje prometna povezanost ne omogućuje bržu dostavu ili u iznimnim situacijama na koje mi kao prodavatelj niti kurirska služba ne može utjecati. U slučaju bilo kakvog kašnjenja dostave ne ustručavajte se kontaktirati nas putem emaila sanjindoo@gmail.hr. Također nas slobodno kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja oko dostave, ili dostava nije moguća u vašu zemlju, kako bismo probali organizirati alternativno rješenje.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi se isključila eventualna vidljiva oštećenja paketa. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je i proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite.